RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві машина збила жінку з дитиною і влетіла в інше авто: фото і відео

У понеділок, 11 березня, в Дарницькому районі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів і двох пішоходів, в тому числі дитини.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався на вулиці Привокзальній, 10 близько 09:20. Водій автомобіля марки Citroen не помітив жінку з дитиною, які переходили дорогу, збив їх і зіткнувся з "Жигулями".

"Обидві машини рухалися по Привокзальній в бік вулиці Бориспільська. За словами очевидців, в цей момент жінка з дитиною вийшли з трамвая, який прямував у бік вулиці Тепловозної. Вони переходили дорогу за трамваєм поруч з пішохідним переходом, але не по ньому. Попередньо, водій Citroen не помітив пішоходів і наїхав на них", - йдеться в повідомленні.

Від удару машини пішоходи впали, а жінка прикрила доньку своїм тілом. Водій намагаючись не наїхати на них звернув убік і зіткнувся "Жигулями".

Обидва автомобілі отримали значні пошкодження передніх бамперів. Від удару Citroen розвернуло на трамвайні колії і він перекрив рух трамваїв. Але водій не розгубився і відразу надав першу допомогу жінці з дівчинкою, якій на вигляд 3-5 років. Також чоловік викликав лікарів швидкої медичної допомоги.

В результаті ДТП жінка отримала подряпини обличчя, а її дочка не постраждала, відбувшись переляком. Але медики госпіталізували обох, щоб провести огляд.

"Рух трамваїв відновили протягом однієї години, так як автомобіль вдалося спільними силами зрушити з шляхів. На місці працювали дві карети швидкої допомоги і патрульні. Деталі інциденту встановлюються", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в центрі Києва водій на пішохідному переході збив жінку. Вона переходила дорогу в призначеному для цього місці.

Як повідомляв "Апостроф", 30 січня в Києві авто розчавило жінку і зникло з місця події.