RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Києвом сталася страшна ДТП з переворотом: фото і скандальні деталі від свідка

У селищі Глеваха недалеко від Києва вночі сталася дорожня аварія: автомобіль ВАЗ перекинувся поруч з пішохідним переходом.

Про це повідомляється на сторінці в Facebook "dtp.kiev.ua".

Свідок події розповідає, що близько 23:50 вони з подругою і дітьми переходили по "зебрі" на центральній вулиці селища, а через півхвилини почули позаду себе хлопок.

"Розвертаємось і бачимо машину, яка лежить на даху. Буквально півхвилини після нас, не дай Бог би ми йшли з дітьми пізніше або вони їхали трохи швидше, все б діти були на капоті...", - пише жінка.

У машині виявилися водій і два пасажири. На водії і одному з пасажирів помітних зовні травм не було, вони змогли вибратися з машини самі. Іншого пасажира, що сидів біля водія, витягнули з автомобіля місцеві жителі.

Також свідок розповідає, що водій до приїзду поліції викинув в кущі біту.

"Водія посадили в поліцейську машину. Приїхав евакуатор. Виходить слідчий і каже поліцаям, що водій вже виявляється не водій і мовляв він за кермом не був. Ми запитуємо, що робити з битою, мало кого вони прибили. На що нам відповіли, мовляв можете забрати додому і погратися. Машину повантажили на евакуатор і всі поїхали", - говорить вона.

Свідки викликали поліцію вдруге, і ті забрали біту.

"Дзвоню знову на 102 і кажу, що мене турбує біта. Прислали машину (приїхала охорона) руками БЕЗ ПЕРЧАТОК забрали біту, поклали в машину на заднє сидіння і поїхали. Все це супроводжувалося грубістю з боку поліцейських, які весь час тикали, на наші зауваження говорили такі фрази, типу: "у тебе немає мужика вдома, щоб йому мізки є**ть?". На зауваження, що півхвилиною раніше по пешеходці пройшли діти, вони сказали "ну так нікого ж не збили!", - скаржиться очевидець.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під Одесою (Чорноморськ) сталася потрійна аварія за участю службового автомобіля поліції.