RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві охоронець нічного клубу вбив відвідувача: фото підозрюваного

У Києві в нічному клубі охоронець побив 25-річного хлопця, який помер в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася в одному з розважальних закладів у Голосіївському районі столиці. У поліцію зателефонував брат загиблого і розповів, що його родича побив охоронець клубу. Хлопця госпіталізували в лікарню у важкому стані, де він помер.

Правоохоронці прибули на місце, де почали проводити розслідування. Вони опитали свідків і переглянули записи з камер відеоспостереження.

"Ми встановили, що потерпілий відпочивав у нічному клубі, де у нього стався конфлікт зі співробітником установи. На вулиці словесна перепалка переросла в бійку, в результаті якої хлопець отримав травму голови, яка в подальшому виявилася смертельною", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Поліцейські встановили, що причетним до трагедії виявився 23-річний уродженець іншої держави. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Судом вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі сталася смертельна НП в одному з розважальних закладів: охоронець вдарив відвідувача по голові, а той незабаром помер.