RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві маршрутка з пасажирами потрапила в смертельну ДТП: фото і відео з місця

В результаті зіткнення автомобіля Toyota RAV4 і пасажирського мікроавтобуса Mercedes Sprinterv в Києві загинуло двоє людей, ще вісім людей отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Информатор".

Смертельна ДТП сталося в ніч на 20 листопада на вулиці Зодчих. За попередньою інформацією, Mercedes їхав в сторону проспекту Леся Курбаса, а Toyota в протилежному напрямку. Раптово одна з машин вилетіла на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення, внаслідок якого позашляховик вилетів з проїжджої частини і врізався в дерево.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Від удару водій Toyota загинув на місці, життя одного з пасажирів намагалися врятувати медики, але безуспішно. Після тривалих спроб реанімації вони констатували його смерть. Загиблим в ДТП було близько 20-25 років.


Ще троє пасаажирів Toyota з серйозними травмами були госпіталізовані. Водій Mercedes, який здійснював розвезення людей, теж потрапив до лікарні. Чотирьом пасажирам мікроавтобуса надали медичну допомогу на місці, їх травми несерйозні.

Через аварію рух по вулиці Зодчих було перекрито. На місці події працювали близько 10 бригад медиків, екіпажі патрульної поліції, рятувальники ДСНС.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 17 листопада, пізно ввечері в Києві п'яний водій таксі влаштував дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала вагітна дівчина.