RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Колишній міліціонер організував в Києві бізнес "з полуничкою": фото і відео

У Києві колишній міліціонер організував роботу повій під виглядом надання послуг масажу.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Організатор борделя був звільнений з МВС в 2015 році, бо не пройшов переатестацію в Нацполіцію, проте весь цей час представлявся працівником управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми.

"Таким чином він створював ілюзію свого впливу і захисту цієї протиправної діяльності. Інформація про його можливі корупційні зв'язки з представниками правоохоронних органів буде передана до Державного бюро розслідувань", - заявили в поліції.

Проти чоловіка завели справу за статтею "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією".

Поліція затримала злочинну групу яка організувала і утримувала три борделі. До її складу входили 11 осіб, включаючи диспетчерів, які приймали замовлення клієнтів. Всього на сутенерів позмінно працювало 75 жінок. За годину роботи клієнти платили повіям від 700 до 3000 гривень. Половину грошей жінки віддавали адміністраторам.

Були проведені 14 обшуків в борделях і за місцем проживання фігурантів. Поліція вилучила гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки, комп'ютерну техніку, а також пістолет, автомат, гранату, патрони і ножі, які відправили на експертизу.

Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1
Бордель в Киеве
1 / 1

В результаті сімох фігурантів, серед яких організатор і співорганізатори, затримали.

Як повідомляв "Апостроф", раніше навколо народного депутата від "Слуги народу" Богдана Яременка розгорівся скандал через його інтимне листування під час роботи парламенту з дівчатами легкої поведінки.

У жовтні 2019 року Глава Національної поліції України Ігор Клименко виступив за легалізацію проституції після прийняття законодавчого рішення.