RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві спіймали "мінера" Офісу президента: названий несподіваний мотив

Київська місцева прокуратура № 6 повідомила про підозру 45-річному жителю міста Кропивницького Кіровоградської області у здійсненні неправдивого повідомлення про підготовку вибуху у приміщенні Офісу Президента України на вулиці Банковій.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Інцидент стався у вівторок, 26 листопада. В результаті проведення першочергових слідчих дій вдалося встановити особу "мінера" та затримати його.

"Чоловіка вже допитали у якості підозрюваного. Дзвінок він здійснив з території залізничного вокзалу, який у той час теж був "замінований", і це його роздратувало", - розповіла речниця відомства Надія Максимець.

На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вчинене правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 7 листопада,в Києві влаштували серйозну НП в метро - надійшло повідомлення про замінування трьох станцій, через що їх закрили. Незабаром стало відомо, що всі станції відновили роботу.