RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під підозрою вісім осіб: Соболєв зробив гучну заяву про вбивство сина в Києві

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, при замаху на якого вбили його 3-річного сина, заявив, що до замовлення його вбивства можуть бути причетні вісім осіб.

Про це він повідомляє Klymenko Time в Telegram.

При цьому двоє з них - судді. Це суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов і екс-глава цього суду Віктор Татьков.

Ще більш цікаво - ще один можливий причетний, за оцінкою Соболєва, - це екс-нардеп Олександр Грановський, той, хто дивився при Порошенко за судами і прокуратурою, який зараз переховується в Ізраїлі.

Також названо імена: Руслан Брославський, Павло Малик, Микола Будинка, Євгенія Бурун, Михайло Іванюк.

За всіма згаданими іменами сказав так:

"У мене навіть немає претензій до цих людей, поки. Просто пропоную сісти на детектор брехні ... і нехай покажуть, що невинні".

Фото: Klymenko Time

Нагадаємо, 1 грудня, 1 грудня, в центрі Києва на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли Range Rover. Одна з куль пройшла через скло з боку водія, але важкі поранення отримала саме трирічна дитина. Незабаром з'ясувалося, що за кермом авто перебував депутат Київської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенко" (БПП) В'ячеслав Соболєв. Загибла дитина - це його трирічний син Олександр.

Детальніше про те, хто міг вчинити напад, читайте в матеріалі "Апострофа": Стріляли в депутата - загинула дитина: хто такий В'ячеслав Соболєв і за що його хотіли вбити.