RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Працюють і вдень, і вночі: з'явилося відео ремонту "втомленого" моста в Києві

Працівники "Київавтодору" ударними темпами ремонтують міст Патона.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на відео, опубліковане у спільноті "Типовий Київ" у Facebook.

Робітники працюють і вдень, і вночі. У темну пору доби на ділянках, які потребують ремонту, встановлюють потужне освітлення. Потім старе асфальтове покриття прибирають за допомогою спеціальних інструментів.

Користувачі соцмережі неоднозначно поставилися до побаченого на відео. Деякі вказали на те, що працюють лише кілька робітників і такими темпами оновлений міст запрацює не швидко. А дехто звернув увагу, що по ділянці, відкритій для руху, їде фура-важковаговик. Українці підозрюють, що саме рух таких авто і призвів до того, що міст передчасно "втомився" і тепер потребує реконструкції.

Нагадаємо, що міст Патона звели у 1953 році і його термін експлуатації вже закінчився.Товщина металу нижнього пояса моста зменшилася вдвічі, те саме сталося і зі стінкою головної балки. Крім того, металоконструкції серйозно пошкоджені через корозію, лотки під деформаційними швами зруйновані, тож вода накопичується і потрапляє на металеві конструкції.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 9 жовтня в Києві на Привокзальній площі у відповідь на звернення про аварійний стан мосту комунальники відремонтували міст за допомогою ниток і скотча.