RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Погрожував вбивством: в Києві провчили нахабного порушника ПДР, фото

У Києві провчили нахабного порушника ПДР, який погрожував розправою водію іншого автомобіля.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Я тебе вб'ю зараз!!! Ти хто такий? Давай відійдемо поговоримо як мужики" - погрожував чоловік.

Він їхав не по своїй смузі, ігноруючи всі правила і розлютився, що йому не захотіли дорогою поступитися.

"Я вже тримав на готові газовий балончик про всяк випадок так дістав телефон щоб знімати, адже як відомо камера - червона ганчірка для лосів. Але добре, що вже через мить лось таки здав назад, ймовірно пробка позаду ніби натякала десятками сигналів йому, що доведеться битися з кожним в пробці яку він створив, бо ніхто пропускати не буде", - пише автор.

"Номери АН багато про що говорять ... Один з варіантів: машина двійник ... Не ну і про водія теж", "Мажорам дійде що потрібно себе вести нормально і поважати всіх ділянок дорожнього руху тільки тоді, коли їх привселюдно рвати почнуть прям на дорозі і показувати іншим! Ти дивись на нього! А либонь якби водила Шкоди йому відвалить норм, так перший побіг би до кума чи брату в ментовку заяву писати "," За номерами все зрозуміло ... на жаль з номерами АН я зустрічаю постійно хамство. Ось буквально на минулих вихідних "," Селюк ДНРовскій, там все так по з воіх городах їздять ", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", 21 грудня на Брест-Литовському шосе в межах Києва велосипедисти потрапили в жахливу аварію. ДТП сталася на зупинці громадського транспорту "Пролісок". Водій автомобіля Chevrolet наїхав на групу велосипедистів. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці.