RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Біля Офісу президента в Києві почав працювати каток: цікаві подробиці і відео

На новій льодовій площадці, яка вперше була відкрита в Києві біля Офісу президента, працює безкоштовний прокат ковзанів, але ніде перекусити.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Великий Київ".

Каток біля Офісу президента відкритий щодня з 10:00 до 20:00. Сеанс катання триває одну годину, після чого починається півгодинна перерва для очищення льоду. Одночасно на ковзанці можуть бути присутніми не більш, ніж 40 осіб, найбільший наплив відвідувачів спостерігається після обіду.

Вхід на ковзанку, як і прокат ковзанів (зі своїми теж можна), абсолютно безкоштовний. Всі ковзани нові, асортимент - від 27 до 45 розміру.

Поруч з льодовим майданчиком розташований надувний намет, в якому можна перевзутися, залишити речі і погрітися. Однак, перекусити на ковзанці ніде, продукти можна купити в найближчому магазині на Лютеранській. Зате тут встановлені два біотуалети.


Куріння заборонено не тільки на ковзанці, а й поруч з ним. За дотриманням цього правила стежать патрульні поліцейські. Штраф за порушення - 200 грн.

Відвідувачі приходять сюди не тільки заради катання на ковзанах, а й для того, щоб зробити унікальне фото на тлі Офісу президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу підірвала кумедна фотожаба про облаштування ковзанки під стінами Офісу президента.