RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Новорічні "пригоди" в Києві: п'яна співробітниця поліції з чоловіком напала на патрульних

В ніч з 1 на 2 січня в Деснянському районі столиці відпочинок однієї з компаній переріс в серйозний конфлікт з патрульними. На правоохоронця напала співробітниця МВС.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор"

Все сталося в під'їзді на вулиці Шота Руставелі, 14. Поліцію туди викликала жінка, яка повідомила, що невідомі вибивають двері в її квартиру і представляються співробітниками МВС. На місці патрульні виявили жінку і двох чоловіків з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Ті повідомили, що намагаються потрапити в квартиру до наркоманів, які не дають їм спокійно святкувати Новий рік.

Один з чоловіків представився колишнім співробітником МВС, а при собі у нього був предмет, схожий на травматичний пістолет. Він вів себе агресивно, а після зірвав з одного з копів нагрудну камеру і почав ламати пристрій. Коли на агресора надягали наручники, його дружина підійшла ззаду до патрульної, схопила і жбурнула дівчину на підлогу. У постраждалої виявили симптоми, схожі на струс мозку.

За наявною інформацією, затримане подружжя має відношення до поліції. Чоловік раніше служив в органах, а його дружина, яка завдала травми патрульній, є чинним співробітником Нацполіціі. Попередньо, вона працює в управлінні моніторингу дотримання прав людини МВС України.

На чоловіка склали протокол за умисне пошкодження майна, а його дружину затримали за статтею 345 КК України (погроза або насильство щодо співробітника поліції). Підозрювані погрожували патрульним зв'язками в поліції, звинувачуючи тих у використанні спецзасобів. А коли затриману доставляли в управління поліції, то чоловіки кидалися під службове авто, заявляючи, що патрульні зробили на них наїзд.

На місці працювала слідчо-оперативна група, яка встановлювала деталі інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом п'яна жінка побила поліцейського ногами .