RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З в'язниці - в шикарну палату: у Кличка відзначилися заявою про VIP-лікування від коронавірусу, відео

Наказ для медичних установ Києва про особливі умови для "особливих пацієнтів" спрямований на облаштування місць для лікування ув'язнених.

Про це в ефірі ток-шоу "Ехо України" на каналі "Прямий" розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Коронавірусом заражені понад 400 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

"Звичайно, ми повідомимо правоохоронні органи, щоб вони розібралися, звідки взявся цей наказ (і в ЗМІ в тому числі). Бо наказ для обмеженого кола осіб і він спрямований не на VIP-пацієнтів, а на пацієнтів, які мають державну охорону. Мається на увазі - людей, які відбувають покарання в тюрмах або спеціальних ізоляторах. Цей наказ розрахований для підготовки приміщень та місць для людей, які відбувають сьогодні строк позбавлення волі. Вони також мають право на лікування і їм таке лікування має бути забезпечено", - заявив Поворозник.

На зауваження журналіста про особливі умови лікування, зазначені в наказі, чиновник відповів: "Це вимоги відповідних міністерств".

Такими словами заступник голови КМДА спростував інформацію ЗМІ, що палати облаштують для VIP-персон: чиновників і бізнесменів.

Як повідомляв "Апостроф", депутати і чиновники в Олександрівській лікарні в Києві, де лікують заражених коронавірусів, вимагають поліпшених умов.