RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Зеленський призначив нового голову Київської ОДА: біографія і фото

Новим керівником Київської обласної державної адміністрації призначено Василя Володіна.

Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського №233/2020.

Його в четвер, 18 червня, представив перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофимов.

Біографія Василя Володіна

Новий глава Київської ОДА народився 15 квітня 1979 року в селі Корсунка Черкаської області. У нього є дружина і двоє синів.

З 2002 року працював на приватних підприємствах, а в 2004 році вступив на державну службу на посаду головного спеціаліста відділу з питань оподаткування, управління і діяльності Департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції.

З 2006 по 2010 рік Володін отримав посаду в Державному агентстві України з інвестицій та інновацій. Він працював заступником начальника юридичного управління-начальника відділу фінансового законодавства та розвитку ринків капіталу, а потім його призначили директором юридичного департаменту агентства.

З 2010 року він був заступником генерального директора Державного підприємства "Державна інвестиційна компанія". Потім став заступником голови Наглядової Ради ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку".

З 2012 по 2019 рік Володін був директором Департаменту правового забезпечення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ).

З 20 грудня 2019 року він був призначений заступником голови Київської обласної державної адміністрації. З 11 березня 2020 року на нього поклали виконання обов'язків голови Київської ОДА.

Відзначимо, що Володін є заслуженим юристом України, у нього є різні державні нагороди.

Нагадаємо, що 11 березня президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Чернишова з посади голови Київської обласної держадміністрації.