RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У Києві на 21-річну дівчину напав грабіжник з незвичайною зброєю: фото

У Києві поліцейські затримали 28-річного уродженця Луганської області, який напав на перехожу з сокирою.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Напад стався на проспекті Академіка Глушкова в столиці. На місце події виїхала "швидка" і слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

"21-річна дівчина розповіла, що невідомий підбіг до неї, двічі вдарив рукояткою сокири по голові, вирвав з рук телефон і втік. Оперативники встановили особу зловмисника", - повідомив начальник слідчого відділу Голосіївського управління поліції Дмитро Шевченко.

28-річного уродженця Луганщини затримали в хостелі, де він тимчасово проживав. У Києві у нього не було ніякої роботи. Раніше затриманий потрапляв в поле зору правоохоронців за зберігання холодної зброї. Під час затримання у нього виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну.

"Під час слідчих дій фігурант показав нам місце, де викинув знаряддя злочину. Сокиру разом з усіма речовими доказами вилучили і відправили на проведення експертиз", - додав Дмитро Шевченко.

Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєння розбійного нападу йому загрожує до семи років тюремного ув'язнення

Також проти нього розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Потерпілій киянці надали медичну допомогу, зараз її життю нічого не загрожує

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Кременчук Полтавської області злочинець скоїв напад на відділення "Швидко гроші", де вбив касирку.