RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Наступний буде з троюрідною тіткою: мережі підірвав новий гігантський мурал в Києві

Забудовник ЖК "Лебединий" в Києві подарував доньці мурал з її зображенням на стіні одного з будинків. Це викликало неоднозначну реакцію у киян.

Про це в Facebook-групі "Нова Дарниця" написав користувач Олексій Кот.

"Житловий комплекс належить людям, які купили там квартири, але мабуть власник так не вважає", - йдеться в публікації.

Крім того, раніше з'явився мурал із зображенням дочки власника "КАН" Ігоря Ніконова.

"Що буде далі, мурал з троюрідною тіткою, або з улюбленою собачкою !? Цьому місту точно потрібна комісія з муралістів, яка буде стверджувати або забороняти такі проекти. Інакше вулиці Києва перетворяться на сімейні альбоми тих, хто його забудував", - пише автор публікації .

Як пише в Facebook екс-глава Державної митної служби Макс Нефьодов, на мурал в ЖК "Лебединий" пішло 343 літра фарби.

"Може, це ми просто не розуміємо? Як пенсіонери, які проклинали бітлів в 60-х? Може, це мистецтво ХХІІ століття?", - йдеться в публікації.

Користувачі активно коментують обидва пости. При цьому думки розділилися.

"А в чому проблема, мурал, як мурал", "А в чому, власне проблема? Добре, що не реклама і не агітація. А на смак і колір товаришне всяк, стиль ніколи всім не буде до душі. Мурали - це прекрасно. .. ", - пишуть коментатори.

"Власник, судячи з усього, прихильник соціалістичного реалізму. Людина старої закалки. Ну таке виглядає", "Чому в європейських країнах це мистецтво, а у нас пекельний сором?", - пишуть інші користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", навесні в Києві, на вулиці Нижньоключовій (Солом'янський район), з'явився незвичайний історичний мурал, на якому зображений відомий доктор медицини Володимир Караваєв.