RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві може обвалитися житловий будинок: в мережі показали відео

У Києві ось-ось може обвалитися житловий будинок. Місцеві жителі стурбовані цим фактом, і просять представників влади якомога швидше вирішити це питання.

Про це повідомляє сайт Vgorode.

Мешканка Святошинського району української столиці не витримала і опублікувала ролик в соціальних мережах. Жінка зазначила, що їй набридла ситуація з будинком, який розташований по вулиці Академіка Туполєва.

Користувачі соціальних мереж, які є жителями української столиці, відразу відзначили, що це гуртожиток. На думку мешканців, балансоутримувач не підтримує будівлю в належному стані. Справа в тому, що за стіною будинку є душ, за рахунок вологи і випаровування будинок почав руйнуватися. Також люди пишуть під постом, що автор має звернутися за допомогою до представників КМДА, на що жінка відповіла, що лист до адміністрації вже було відправлено. Жінці відповіли, що питання про ремонт аварійного будинку розглянули.


В адміністрації прийшли до висновку, що необхідно внести додатковий бюджетний запит для проведення ремонту. Примітно, що жінці відправили запрошення в Департамент РКІ, але вона його проігнорувала. Питання було розглянуто без її участі. Автор ролика каже, що на прийом її ніхто не запрошував, вона просто отримала лист з повідомленням.

Стіна продовжує руйнуватися, але в адміністрації стверджують, що незабаром все відремонтують.

Як писав "Апостроф" раніше, в Києві сталася жахлива НП з дитиною, відео.