RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії похвалили Україну за заборону "Дождя"

Пропаганда, яка ведеться російськими ЗМІ, отруює людей, тому Україна правильно зробила, заборонивши мовлення телеканалу "Дождь".

Таку думку висловив опозиційний російський політик Костянтин Боровий у колонці для "Апострофа".

"Ми бачимо, як впливає пропаганда на людей в Росії - це абсолютне отруєння свідомості. Росіяни виправдовують "людожерство": знищення госпіталів, дітей у Сирії, збитий Боїнг ... Вони розуміють, що це був злочин, розуміють, що наказ віддавав російський президент і все одно підтримують такі дії Москви - це результат впливу "отрути", - вважає він.

На думку Борового, заради українців влада країни повинна йти на такі кроки, як закриття російського телеканалу.

"Уряд України має виконувати такі речі як заборона "Дождя "для українських громадян, а Європа, в свою чергу, теж повинна наслідувати такий приклад, адже там зараз спостерігається бездіяльність. Моя порада Європі: дослідити механізми роботи пропаганди. Адже вона в такому вигляді, як зараз - явище нове для світу. Слід вивчати, як вона впливає на масову свідомість, які механізми, зокрема й НЛП, застосовуються. Бо у нацистів цього не було, саме Росія вперше застосувала пропаганду з використанням сучасних технологій. А крім того, потрібно швидко реагувати на поширення "отрути". Адже головною метою російської пропаганди є розкол Європи, створення нацистських партій. Не потрібно робити вигляд, що все це не відбувається, інакше ефект буде дуже небезпечним для людства в цілому", - застерігає політик.

"Україна ж демонструє, що бачить "епідемію" цього вірусу і реагує. Українські "лікарі" першими почали боротися з ним", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі: Блокування російської "отрути", або Чому рішення по "Дождю" було правильним.