RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

На фермі в США народилося теля-мутант з двома головами: відео

У штаті Луїзіана в США народилося теля з двома обличчями. У нього чотири ока, а також по два носи, рота та вуха.

Про це повідомляє Associated Press.

Читайте також: Правда чи міф? Що відомо про двоголового велетня з Патагонії

Незвичайне теля-дівчинку назвали Deux Face (з французької "deux" означає "два", а "face" з англійської - "обличчя"). Їй вже понад 10 днів, хоча зазвичай такі тварини живуть від кілька годин до кілька днів. Deux Face має заслабкі ноги та не може пересуватися без допомоги. Також телиці важко піднімати голову. Фермери годують тварину з пляшки.

"Усе, починаючи з вух, нормально, як в одного дитинчати. Два роти з'єднуються в задній частині горла. Обидва роти мають однакові рухи. Лівий рот трохи більш нормальний. Їй важко піднімати голову, але вона все більше і більше її тримає, оскільки стає сильнішою", - зазначили у фермі на своїй сторінці у Facebook.

Власник ферми з диво-телицею Дон Бро назвав те, що вона взагалі жива, дивом. Він пояснив, що більшість телят зі станом поліцефалія народжуються мертвим – ймовірність становить 1 до 400 мільйонів. Він наголосив, що теля не продається. До тварини також не пускають відвідувачів, у тому числі журналістів.

"Не схоже, що вона страждає або відчуває біль. Ми постійно спостерігаємо за нею. Вона подолала багато труднощів, але тільки час покаже її подальшу долю. Ми сподіваємося на краще, однак готуємося до гіршого", – зазначив Бро.

Поліцефалія є результатом неповного поділу ембріона або неповного злиття двох ембріонів. Вона найчастіше зустрічається серед рептилій, зокрема у змій та черепах.


Нагадаємо, біля берегів Чилі знайшли підводну гору, де живе понад 100 невідомих дивних істот.

  • Вас може зацікавити:

Собаки можуть плакати від щастя: на батьківщині Хатіко розкрили секрет феномену

Вчені виявили невідому раніше водну істоту: 5-метровому "китайському дракону" - 240 мільйонів років, фото

Перше в історії: у тропіках Конго вчені зробили фото загубленого виду птахів