RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Футболіст збірної України відреагував на тривалу дискваліфікацію

Футболіст збірної України Руслан Ротань розповів, що він думає про 6-місячної дискваліфікації, яку йому виписали в Федерації футболу за бійку в матчі 1/2 фіналу Кубка України проти "Зорі" і конфлікт із суддею Анатолієм Абдулою.

Про це півзахисник повідав на прес-конференції, що відбулася в Будинку футболу, повідомляє football.ua.

"Я подав негативний приклад своєю поведінкою. Сам створив собі проблеми. Перепрошую перед усіма за це і сподіваюся, що це не завадить мені нормально підготуватися до Євро", - сказав Руслан Ротань.

Нагадаємо, що після матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка України, корторий завершився перемогою луганчан 2: 0 і вильотом "Дніпра" з турніру, Ротань, а також його партнер Роман Зозуля намагалися з'ясувати стосунки з представниками суддівської бригади. Дії футболістів потрапили в об'єктив телекамер, а також була зафіксовані рефері Абдулой. У підсумку, Ротаня і Зозулі виписали дискваліфікацію на 6 місяців.

Додамо, що Роман Зозуля вибачився за свої дії практично відразу після матчу - через свою сторінку в Фейсбуці.Нагадаємо, що Зозуля і Ротань виявилися в списку запрошених футболістів на збір перед Євро-2016. У нинішньому сезоні Ротань провів за "Дніпро" 21 матч (4 голи і 3 ассисти). В його активі забив 7 голів у 85-ти матчах за збірну України.

Як повідомляв "Апостроф", гравці "Динамо" і "Шахтаря" Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко помирилися в таборі збірної України. Футболісті взяли участь у масовій бійці під час зустрічі команд в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.