RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Євро-2016: журналісти підмітили кумедну подробицю

У складах 24 збірних на чемпіонаті Європи 2016, який відбудеться з 10 червня по 10 липня на стадіонах Франції, опинились представники не тільки топ-чемпіонатів і провідних дивізіонів інших країн, а й нижчих ліг: так, несподівано велике представництво отримали клуби другої за силою ліги Англії Чемпіоншип.

На це звертає увагу ірландське видання sportsjoe.ie.

Так, четверо футболістів представлять 17-ту команду цієї ліги "Редінг": захисник Кріс Гантер і нападник Хел Робсон-Кану зі збірної Уельсу, півзахисник Ірландії Стівен Куїнн, а також футболіст, який можливо вийде на поле проти збірної України, - центрхав Олівер Норвуд. Однак найбільш примітний факт, стверджує журналіст видання, полягає в тому, що "Редінг" перевершив за кількістю гравців, відправлених на Євро-2016, такі імениті клуби, як італійські "Інтер" (3 представників), "Мілан" (2) і "Бенфіка" (3), - всі ці команди в різний час володіли Кубком європейських чемпіонів або перемагали в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, що в збірної України найбільше представництво отримав "Шахтар", який відправив на Євро-2016 сімох гравців, тоді як з "Динамо" Михайло Фоменко відібрав п'ятьох. Також київська команда відправила ще двох футболістів до інших збірних - Домагоя Виду до Хорватії та Александра Драговича до Австрії. У хорватській збірній зіграє і захисник донеччан Даріо Срна.

Як повідомляв "Апостроф", форвард збірної Польщі Роберт Левандовський здивував висловлюванням про Україну: за словами лідера "кадри", в очній зустрічі 21 червня в Марселі фаворитом протистояння будуть "синьо-жовті".