RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З футбольного клубу Коломойського надійшли оптимістичні звістки

Провідні футболісти "Дніпра" Роман Зозуля і Роман Безус вирішили не залишати команду, а повернутися в її розташування, незважаючи на невизначеність і чутки про припинення її існування.

Про це повідомляє видання fcdnipro.com.

Атакувальний півзахисник Роман Безус відправився в один з клубів Туреччини, проте в підсумку передумав залишати "Дніпро". Приблизно те саме рішення прийняв і нападник Роман Зозуля - він практично підписав контракт з грецьким ПАОКом, але взяв паузу і, швидше за все, продовжить кар'єру на батьківщині.

При цьому напередодні про бажання залишити "Дніпро" повідомив провідний захисник Артем Федецький.

Нагадаємо, що раніше одне з українських видань повідомило, що президент "Дніпра" Ігор Коломойський відмовився фінансувати клуб, і він припинить своє існування. Однак трохи пізніше Коломойський спростував цю інформацію, заявивши, що команда буде виступати в Прем'єр-лізі, хоча її склад буде значно змінений.

Додамо також, що "Дніпро" провів перший спаринг після того, як команда зібралася на збір: дніпряни зіграли внічию 1:1 з харківським "Геліосом", який виступає в першій лізі. У складі "синьо-біло-блакитних" виступали переважно молоді гравці, а також ті футболісти, які рідко з'являлися в минулому сезоні, - Андрій Чеберячко (у нього була травма) та Сергій Політило.

Як повідомляв "Апостроф", головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що подає у відставку через невизначеність і заборгованість по зарплаті.