RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Олімпік" - "Динамо": де дивитися вирішальний для Реброва матч

24 вересня в Сумах відбудеться матч 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, в якому донецький "Олімпік" прийматиме київське "Динамо": цей поєдинок може стати вирішальним в тренерській кар'єрі наставника киян Сергія Реброва.

"Олімпік" - "Динамо"

24 вересня, субота, 14:00. Суми, стадіон "Ювілейний".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 2".

Орієнтовні склади

"Олімпік": Махарадзе - Олійник, Барановський, Петров, Немчанінов - Драченко, Доронін - Танчик, Богданов, Шестаков - Лисенко.

"Динамо": Шовковський - Антунеш, Хачеріді, Віда, Макаренко - Рибалка - Ярмоленко, Гармаш, Буяльський, Циганков - Мораес.

Втрати: Поступаленко - Данилу Сілва, Бурда, Рибка.

Суддя: Анатолій Жабченко (Хмельницький).

"Динамо" має в пасиві чотири матчі поспіль без перемог - з урахуванням поразки від "Наполі" на старті Ліги чемпіонів, неприємна серія триває з кінця серпня - 27-го числі останнього літнього місяця кияни несподівано поступилися вдома полтавській "Ворсклі" 0: 2 . З тих пір в трьох поєдинках вони забили лише два голи, пропустивши в свої ворота 4. А головне - підопічні Реброва набрали всього 1 очко, що відобразилося на їх положенні в національній першості - зараз вони треті, і тепер відстають від "Шахтаря" вже на 6 залікових пунктів.

Матч стане принциповим для кількох футболістів "Олімпіка" - Кирила Петрова, Олексія Богданова, Темура Парцванії та Володимира Лисенка. Всі вони - мало того, що кияни, так ще й вихованці "Динамо", трохи пізніше забраковані різними тренерськими штабами динамівців. У тому числі і за часів Сергія Реброва. Так що ці футболісти, якщо вийдуть на поле, будуть робити все можливе, щоб засмутити свою рідну команду.

Додамо, що в минулому сезоні динамівці двічі здолали "олімпійців" - 2: 0 і 3: 0. Втім, ці результати були здобуті командою, яка вдало грала в Лізі чемпіонів, обігравала "Порту", дала бій "Челсі". Зараз же поки не видно колишньої впевненості в діях киян, а ось донеччани навпаки діють зовсім непогано, здобувши в нинішньому сезоні три перемоги з мінімум двома забитими голами в активі. Тим більше, що виліт з Кубка України 2016/17 (в 1/16 фіналу підопічні Санжара поступилися луцькій "Волині" 1: 2) підстьобне їх до активних дій в поєдинку з іменитим опонентом.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: