RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Шевченко задоволений тим, що задіяв усіх гравців

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами після товариського матчу з командою Сербії (2:0).

За словами фахівця, він радий тому, що його підопічні завершили рік двома перемогами.

«Немає кращого способу закінчити сезон для збірної. Зіграли дві гри виграли дві гри. Я задоволений, дав усім гравцям зіграти. Нашим принципам ми не змінили. У нас все добре виходило, контролювали гру. В перших хвилинах була нервозність. Але добре, що кожен футболіст зіграв, і ми отримували багато інформації. Все в порядку. Сезон для збірної закінчено. Гол Шахова? Ми привітали Женю в перерві. Сьогодні дуже багато позитивних моментів. І Бесєдіна треба привітати, це був його дебют. І Циганков перший раз вийшов в основному складі. Я вітаю цього молодого гравця, він дуже талановитий. Йому треба багато працювати. Важливо, щоб він прогресував у себе в рідному клубі. Я всім учасникам бажаю удачі, щоб завершили рік на хорошій ноті і на позитивних емоціях", - сказав він.

Також Шевченко поділився планами тренерського штабу збірної України на міжсезоння.

"У першу чергу ми в грудні зберемося і подивимося дербі «Динамо» - «Шахтар». Спробуємо поспілкуватися з тренерським штабом, «Шахтаря», «Динамо» і «Зорі», будемо планувати на наступний рік. Це буде або невеликий турнір, або збір для гравців національної команди. Треба постаратися залучити наші провідні клуби. Якщо зможуть брати участь, то добре. Якщо ні, то щоб дали збірниками виїхати. Може, у нас буде можливість зібрати команду в міжсезоння і зіграти з кимось товариський матч», - наводить слова Шевченка xsport.ua.

"Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу Україна - Сербія.