RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Це був ідеальний рік: Роналду підвів підсумки своїх виступів

Форвард мадридського "Реала" Кріштіану Роналду назвав 2016 рік "ідеальним". Про це португальський футболіст заявив після фінального матчу клубного чемпіонату світу проти "Касіми" (4:2).

"Сьогодні ми багато чого перетерпіли, але для перемоги часто доводиться змінити самого себе. Ми змогли це зробити і завершити хід найкращим чином. Я не очікував, що мені вдасться так добре завершити рік - трьома голами у фіналі і перемогою у змаганні. Я дуже радий!", - наводить слова португальця sportarena.com, посилаючись на AS.

Футболіст визнав, що про такі успіхи, яких досягли особисто він і його команда в цьому році, "можна було тільки мріяти".

"Хочу подякувати всіх своїх товаришів по команді, тому що без них Роналду не зміг би виграти індивідуальний трофей. Цей рік для мене запам'ятався прекрасною командною грою, яка допомогла святкувати перемогу в Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА, чемпіонаті Європи, нинішньому клубному чемпіонаті світу, а мені виграти Золотий м'яч. Кожен з цих трофеїв дався дуже непросто, але "золото" чемпіонату Європи має для мене трохи особливий смак, тому як я виграв цей турнір вперше", - додав він.

Нагадаємо, що у фінальному матчі клубного чемпіонату світу Роналду відзначився хет-триком.