RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Асоціація антидопінгових агентств зажадала усунути РФ від усіх міжнародних змагань

Асоціація національних антидопінгових організацій (NADOs) виступила з вимогою усунути всіх спортсменів з Росії від участі у міжнародних змаганнях і позбавити країну права проведення всіх турнірів у зв'язку з результатами доповіді незалежного експерта Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Річарда Макларена.

Про це повідомляє агентство Reuters.

NADOs визнала докази доповіді Річарда Макларена неспростовними. Вимога позбавити Росію всіх турнірів стосується як вже отриманих, так і майбутніх змагань.

Однак у NADOs відзначили, що пройшли перевірку спортсменів РФ слід зробити виняток. В організації запропонували дозволити брати участь у міжнародних турнірах тим спортсменам, які погодиться виступати під нейтральним прапором.

Глава NADOs Йозеф де Пенсієр заявив, що від РФ чекають низки реформ у боротьбі з допінгом, але експерти не впевнені, що Москва зможе їх виконати.

Йозеф де Пенсієр вважає, що для відновлення довіри до Росії знадобиться два роки. Як пише Reuters, РФ загрожує відсторонення від зимової Олімпіади у Кореї в 2018 році.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно відсторонили від змагань ще чотирьох спортсменів РФ через вживання допінгу на Олімпіаді 2014 року.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт