RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Шторм пошкодив стадіон майбутнього суперника "Шахтаря" по Лізі Європи: опубліковано фото

Стадіон майбутнього суперника "Шахтаря" по плей-офф Ліги Європи "Сельти" був пошкоджений через сильний буревій.

Через ризик для глядачів матч 21-го туру Прімери між "Сельтою" і "Реалом", який повинен був відбутися 5 лютого, був скасований. Проведення матчу з міркувань безпеки заборонив особисто мер Віго Абель Кабальєро. "Реал" наполягав на тому, щоб не переносити гру, а провести її з закритою трибуною або в іншому місці, але в підсумку матч перенесли на невизначений термін.

Повідомляється, що штормовий вітер пошкодив частину даху стадіону "Балаідос". На відновлення стадіону знадобиться не менше п'яти днів, проте погодні умови поки не дозволяють приступити до ремонтних робіт.

"Я прийняв рішення про перенесення гри, і питання було закрите. Мені все одно, що будуть говорити і хто буде говорити. Наші фахівці вирішили, що проведення матчу загрожує небезпекою для людей. "Реал" хотів допомогти з ремонтом стадіону? Яке безумство... Я не чув нічого подібного і посміявся б над цим відкрито. Нікому не дозволив би наблизитися до пошкоджених місць, навіть якщо б це були представники "Реала", - наводить слова Кабальєро "Чемпіонат" з посиланням на AS.

Фото - Faro de Vigo

Наступний матч на "Балаідос" "Сельта" повинна проводити якраз проти "Шахтаря". Ця гра відбудеться 16 лютого.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Сельта" зуміла вибити "Реал" з Кубка Іспанії.