RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знаменитий німецький футболіст вирішив завершити кар'єру

Захисник мюнхенської "Баварії" і екс-капітан збірної Німеччини Філіп Лам заявив, що піде з футболу після закінчення нинішнього сезону.

"Я завершу кар'єру після закінчення сезону. Думаю, найкраще зробити це саме цього літа. Я повідомив представникам клубу, що завершую кар'єру. Мій підхід до справи передбачає максимальну віддачу на кожному тренуванні і в матчах. До кінця сезону я витримаю це, але не зможу робити те ж саме потім. Тому і вирішив піти з великого футболу", - наводить слова Лама Xsport.ua з посиланням на Bild.

Також Лам заявив, що поки не готовий зайняти пост спортивного директора "Баварії": "Що ж стосується поста спортивного директора, то у мене з керівництвом "Баварії" були конструктивні бесіди. Однак я вирішив, що цей момент ще не настав. Було ясно, що я не зможу відразу ж почати працювати на цій посаді, мені потрібна пауза".

Нагадаємо, 33-річний Лам провів більше 500 матчів за "Баварію", вигравши сім титулів чемпіона Німеччини, шість Кубків Німеччини та три Суперкубка країни. Крім того, Лам ставав переможцем Ліги чемпіонів 2012-2013, володарем Суперкубка УЄФА-2013 і клубного чемпіонату світу-2014.

У складі збірної Німеччини Лам виходив на поле 113 разів і став чемпіоном світу в 2014 році.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що кар'єру завершив легендарний англійський півзахисник.