RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 11 березня

11 березня пройдуть чотири матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги. Сьогодні ігри пройдуть у Полтаві, Одесі, Олександрії та Львові.

14:00. "Олімпік" - "Ворскла"

Стадіон "Ворскла", Полтава

Трансляція: "Футбол 2"

Арбітр - Ю. Можаровський

Донецький "Олімпік" спробує закріпитися в першій шістці команд, набравши очки в протистоянні з полтавською "Ворсклою". Зазначимо, що полтавчани йдуть на сьомій позиції, відстаючи від першої шістки команд на чотири очки. Якщо "Ворскла" має намір продовжити боротьбу за єврокубкові місця, то полтавцям потрібно обов'язково набирати очки в двох останніх зустрічах першої частини сезону.

Букмекери бачать фаворитом протистояння "Ворсклу". На перемогу номінальних гостей встановлений коефіцієнт 1,75, на перемогу "Олімпіка" - 4,33, а на нічию - 3,4.

14:00. "Чорноморець" - "Сталь"

Стадіон "Чорноморець", Одеса

Трансляція: "2+2"

Арбітр - К. Труханів

"Чорноморцю" належить зіграти з каменською "Сталлю", яка в минулому турі розгромила "Зірку" (3:0). Перемога вже точно залишить одеську команду в першій шістці команд, а ось "сталевари" при будь-якому розкладі залишаться в нижній частині турнірної таблиці.

Котирування букмекерів на цей матч виглядають так: 2,5 - 3,0 - 2,6.

17:00. "Олександрія" - "Дніпро"

Стадіон КСК "Ніка", Олександрія

Трансляція: "Футбол 2"

Арбітр - В. Бондар

"Олександрія" після поразки від "Карпат" (0:1) планує реабілітуватися перед рідною публікою в матчі з "Дніпром". Гості в цьому році ще не перемагали, зігравши два матчі внічию.

На думку букмекерів, фаворитом протистояння - "Олександрія". На неї встановлено коефіцієнт 1,8. На перемогу гостей - 4,0, а на нічию - 3,25.

17:00. "Карпати" - "Волинь"

Стадіон "Арена Львів"

Трансляція: УНІАН

Арбітр - Іванов А.

Остання команда турніру зіграє проти "Волині", яка вкрай невдало почала для себе 2017 рік. Луцький колектив програв обидва матчі із загальним рахунком 0:7, в той час як львів'яни свою останню гру виграли.

Котирування букмекерів на цей матч виглядають так:1,65 - 3,6 - 4,5

Раніше "Апостроф" повідомляв, Відомий український футболіст посилив "Олександрію"