RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Легіонер "Шахтаря" назвав українок найкрасивішими дівчатами в світі

Бразильський легіонер "Шахтаря" Бернард назвав українських дівчат найгарнішими у світі. Бразилець підкреслив, що йому є, з чим порівнювати.

"Я завжди говорив, що жінки у вас найкрасивіші в світі. А мені є з чим порівнювати, тому що я грунтовно об'їздив його зі збірними Бразилії. Був в Японії, Китаї, багатьох інших далеких країнах, але такої краси не бачив ніде! Напрошується питання: де ви взяли таких приголомшливих дівчат?", - сказав Бернард в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Також бразилець розповів про життя в Києві: "Якби це було в Бразилії, повірте, у мене було б дуже багато складнощів. В умовах принципового суперництва фанати чужої команди освистували б мене на вулицях і говорили б погані речі прямо в обличчя. Тут же люди ставляться до нас з повагою, навіть незважаючи на статус конкурента. Жодної проблеми в стосунках з уболівальниками в Києві у мене не було. Втім скажу, що не така вже велика кількість людей впізнає мене на вулицях, так що я можу відносно спокійно ходити по ресторанах і торгових центрах".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що екс-гравець "Шахтаря" розповів, чому живе в Донецьку.