RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Зробили один виняток: Шевченко пояснив вибір гравців у збірну України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко пояснив свій вибір гравців на найближчі матчі національної команди.

Шевченко заявив, що ставку було зроблено на тих футболістів, у яких є ігрова практика. Винятком став лише Євген Коноплянка.

"Більшість футболістів, які виступають за кордоном, не мають ігрової практики, і це для нас проблема. Ми зробили виняток лише по Євгену Коноплянці з огляду на те, що на його позиції не така вже й велика конкуренція. Іншим хлопцям я сам подзвонив і пояснив ситуацію. На їх позиціях є гравці, які регулярно виходять на поле", - сказав Шевченко в інтерв'ю "Команді №1".

"Подивимося, чи зможуть відновитися після травм Руслан Ротань і Артем Кравець. Будемо стежити за тим, як себе проявлять в останніх турах чемпіонату України Іван Петряк, Віктор Циганков та Артем Довбик. У разі необхідності когось із них ще викличемо, з цим ніяких проблем немає", - також зазначив головний тренер збірної України.

Крім того, Шевченко прокоментував дебютний виклик до збірної Андрія Луніна і Володимира Шепелєва та повернення в національну команду Дениса Гармаша: "Навесні Шепелєв став гравцем основного складу Динамо, почав показувати стабільний футбол, ми за ним уважно стежили. У свою чергу Лунін - дуже перспективний воротар, який демонструє не по роках впевнену гру. Ми дивилися його матчі, про нього добре відгукується тренер голкіперів Педро Харо. Також я контактував з Дмитром Михайленко та Андрієм Русолом. Загалом, саме час познайомитися з цим хлопцем.

Що стосується Гармаша, то останнім часом в його діях з'явилася стабільність, він почав забивати, і ми не могли не звернути на нього увагу".

Нагадаємо, збірна України проведе товариський матч проти Мальти 6 червня, а поєдинок кваліфікації на ЧС проти Фінляндії - 11 червня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Роман Зозуля тимчасово припинив виступи за збірну України.