RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Шевченко розповів про проблеми збірної перед матчами відбору на ЧС-2018

Наставник збірної України Андрій Шевченко в інтерв'ю "Апострофу" розповів про проблеми команди перед матчами відбору на світову першість.

За словами фахівця, як і раніше, його турбують позиції правого захисника і нападника.

"Всі ті ж складності у нашої збірної. "Динамо" зіграло велику кількість ігор, всі ці перельоти дали про себе знати. У "Шахтаря" графік трохи простіше. У нас є проблеми на позиціях правого захисника, нападника. У нас традиційна проблема, що не всі гравці мають місце в основному складі своїх команд. Проте за час роботи з командою я до такої ситуації вже звик.

Не зіграє Ракицький, це втрата і для захисту, і для нападу. Адже Ярослав - це перший пас, він часто починає атаки команди, це його сильна сторона. Я не викликав Селезньова, він повинен визначитися з клубом. Зате знову в команді Гармаш і Хачеріді.

Зараз у провідних українських клубах тренери довіряють у нападі легіонерам. І Беседін, і Кравець не мали достатньо часу на полі на початку сезону, хоча встигли забити. Втім, добре, що вони давно в обоймі команди, знають і розуміють наші вимоги", - сказав головний тренер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Шевченко висловився про рекордний трансфер Ярмоленка в "Боруссію".