RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вимагають зупинити будівництво: в Росії зганьбилися зі стадіоном до ЧС-2018

У Самарі можуть не встигнути побудувати стадіон до чемпіонату світу-2018, який пройде в Росії.

Як повідомляє "Спорт-Експрес", на даний момент будівництво "Самара Арени" ведеться з двомісячним відставанням від заявлених термінів. Дану інформацію підтвердив виконуючий обов'язки губернатора Самарської області Дмитро Азаров: "Відставання, і значне, було допущено в попередній період, був здійснений цілий ряд помилок".

При цьому Ростехнагляд вимагає зупинити будівництво на три місяці через виявлені дефекти в перекриттях, колонах, пілонах та зварних швах. Також були виявлені порушення вимог регламенту про безпеку будівель при бетонуванні конструкцій секторів і правил улаштування електроустановок. Відзначається, що кількість дефектів така, що це може загрожувати безпеці.

Ростехнагляд вже відправив в Арбітражний суд Самарської області сім позовів на генерального підрядника будівництва стадіону в Самарі з вимогою до суду призупинити будівництво, а також залучити генпідрядника до відповідальності.

Відзначимо, що Самара повинна прийняти шість матчів ЧС-2018: чотири поєдинки групової стадії і два - плей-офф.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Росії розповіли про приниження, яке світ готує Володимиру Путіну перед ЧС-2018.