RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ні холодно, ні жарко: знаменита російська чемпіонка різко відреагувала на вибачення Путіна перед спортсменами

Дворазова олімпійська чемпіонка з біатлону, олімпійська чемпіонка з лижних гонок Анфіса Резцова прокоментувала слова президента РФ Володимира Путіна, який вибачився перед російськими спортсменами за ситуацію, що склалася з Олімпіадою-2018.

Слова Резцової наводить Eurosport.

"Мені від вибачень Путіна ні холодно, ні жарко. Вважаю, що це вибачення повинно бути не тільки від президента, а взагалі від усієї його команди: помічників по спорту і олімпійських чиновників. З їх вини спортсмени не поїхали в Корею, і вони перед усіма цими людьми повинні вибачитися кожен особисто", - сказала Резцова.

"Що стосується слів Путіна, то краще пізно, ніж ніколи. Йдуть розмови про те, що ми торкаємося імені президента, а він взагалі ні при чому. Ну як ні при чому? Вся ця ситуація йде не одним днем", - також зазначила знаменита спортсменка.

Нагадаємо, російські спортсмени виступлять на Олімпіаді-2018 під нейтральним прапором. При цьому на Ігри були допущені лише 169 російських спортсменів, і в їх число не увійшли такі зірки російського спорту, як Антон Шипулін, Віктор Ан і інші.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо про гучне рішення щодо участі Росії в Паралімпіаді-2018.