RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Учениця Мутка: російська журналістка на відео зганьбилася з претензіями до іноземного колеги перед ЧС-2018

Російська журналістка видання "Кубанські новини" зганьбилася в спілкуванні зі своїм іспанським колегою перед стартом чемпіонату світу-2018.

Співробітниця ЗМІ розшукала в прес-центрі стадіону "Краснодар", де проходив товариський матч між збірними Тунісу та Іспанії, представника видання El Confidencial Альфредо Паскуаля, щоб з'ясувати, чому він написав у своєму матеріалі про те, що в Краснодарі постійні пробки, а жителі міста не знають англійську.

В результаті журналістка зганьбилася "знанням" своєї англійської, при цьому ще й сама зняла свою ганьбу на відео.

Спершу представниця "Кубанських новин" переплутала ім'я журналіста, назвавши його Дієго Паскалем, потім намагалася отримати відповідь на своє питання. Іспанський журналіст не був проти відповісти на питання і навіть підкреслив, що в Краснодарі дійсно постійні пробки, проте попросив дівчину поспілкуватися пізніше, так як був зайнятий своєю роботою, на що у відповідь почув: "Ні, city Краснодар" ("Ні, місто Краснодар"). Крім того, його здивувало, що дівчина вирішила зняти його на відео.

По ходу спілкування з колегою журналістка також видала такі фрази як "ну but", "its my редактор" та інші.

У мережі висміяли позор журналістки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що президент РФ Володимир Путін викликав у мережі хвилю гніву зверненням до гостей ЧС-2018.