RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Мої суперники падають: британський боксер зробив гучну заяву про можливий бій з Усиком

Британський боксер Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) впевнений, що доб'ється перемоги у можливому бою з абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

"Якщо я буду битися з Усиком, то це буде мій останній бій. Можливо, що я вже не такий міцний, як раніше, але впевнений у перемозі. Я хочу забрати пояси Усика. Він є приголомшливим боксером і він сильніше мене. Але я зможу перемогти його. У нього немає шансів. Девід Хей і Іллунга Макабе були краще за мене, але я їх побив.

Я буду першим суперником в його кар'єрі, в якого складно потрапити. До того ж, після промаху опонента, я відразу наношу удару у відповідь і мої суперники не витримують і падають. Чи знає Усик, як діяти в такій ситуації? А я знаю, я проходив через це багато разів ", - наводить слова Белью Sky Sports.

Нагадаємо, що Усик деякий час назад в бою с Муратом Гасієвим завоював чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, WBC і IBF в першій важкій вазі. Після цього українець висловив бажання перейти в суперважку вагу.

Що стосується Белью, то він раніше був чемпіоном світу за версією WBC в першій важкій вазі, після чого перейшов в супертяж і виграв два виставкових бою проти Девида Хея.

Раніше "Апостроф" наводив слова екс-чемпіона світу Девіда Хея, який зробив прогноз на хід бою між Усиком і Белью.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс