RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандальний боксер розповів про сюрприз для Усика

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей поділився своєю думкою про можливий бій між абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і британським боксером Тоні Белью (30-2-1, 20 КО).

"Белью насправді не справжній важковаговик. Усик довів, що він кращий в світі у важкій вазі, вигравши WBSS. Єдине, що залишилося ім'я у важкій вазі - це колишній чемпіон Тоні Белью. В останніх поєдинках у нього були дві великі перемоги, в яких він був великим андердог.

Цього разу він знову буде великим андердогом проти Усика, але не треба недооцінювати Тоні. Він був андердогом багато разів, але виграв європейський титул, потім титул чемпіона світу. Тоні завжди знаходить шлях до перемоги. Так що в поєдинку з Усиком може бути ще один сюрприз", - наводить слова Хея "У ринзі".

Нагадаємо, що Белью раніше був чемпіоном світу за версією WBC в першій важкій вазі, але потім перейшов в супертяжі і виграв два виставкових бою проти Хея.

Що стосується самого Хея, то крім завоювання чемпіонських титулів, він відомий своєю скандальною репутацією. Перед поєдинком з Володимиром Кличком Хей надів футболку, на якій був зображений він сам з відірваними головами братів Кличків. Крім того британець бився на прес-конференціях з Белью і Чісорою.

Раніше "Апостроф" повідомив можливу дату бою Усик - Беллью.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: