RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Динамо - Славія: прогноз експертів на матч Ліги чемпіонів

14 серпня відбудеться матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Славією".

ДИНАМО - СЛАВІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Прогнозами на результат матчу поділилися відомі фахівці.

Екс-гравець "Динамо", тренер Анатолій Бишовець вважає, що кияни зможуть зберегти свої ворота сухими.

"Звичайно, "Динамо" переможе, сумнівів немає. Думаю, що динамівці можуть грати в дещо інший футбол, ніж той, що вони показали в Чехії. Упевнений, їм вистачить сил перемогти, тим більше в гостях була нічия з забитим м'ячем. А вдома, за підтримки своїх трибун кияни однозначно доб'ються перемоги. Більш того, матч в Празі став першим для "Динамо", в якому вони пропустили в цьому сезоні. Думаю, в матчі-відповіді підопічні Хацкевича зуміють зберегти ворота сухими", - цитує Бишовця Bookmaker-ratings.

ДИНАМО - СЛАВІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ВІДЕО ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-гравець збірної України Олег Шелаєв висловив думку, що ключовою в матчі буде реалізація.

"Динамо" здобуло на виїзді хороший результат, але передбачити переможця в цьому протистоянні непросто. Сили команд рівні. Однак, що кинулося в очі в першій зустрічі, "Славія" - агресивніша, ніж "Динамо". Велике значення в майбутньому поєдинку знову матимуть стандарти, оскільки у пражан є футболісти, які вміють класно діяти на другому поверсі. Упевнений, що в Києві у команд знову буде мало гольових моментів, а значить, хто їх краще реалізує, той і виграє. Налаштовуватися потрібно на хорошу реалізацію, адже забитий м'яч буде на вагу золота", - наводить слова Шелаєва "Команда №1".

Екс-гравець "Динамо", тренер Олег Кузнєцов прогнозує непростий матч.

"Не думаю, що буде якийсь особливо видовищний матч. Зараз тільки початок сезону, команди не дуже зіграні і більше працюють на полі, ніж грають в комбінаційний футбол. Ми бачили, що в кожній грі кияни здобували мінімальні перемоги. До того ж чехи завжди, ще за часів мого покоління, вважалися дуже дисциплінованими і фізично сильними футболістами. Упевнений, що буде дуже важка гра, але вірю в прохід "Динамо" в плей-офф", - сказав Кузнєцов, передає dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, в першому матчі, який пройшов в Чехії, команди зіграли внічию 1:1.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що свій прогноз на матч дав екс-тренер "Динамо" Анатолій Дем'яненко.