RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У команді Усика повідомили про дату проведення бою з британським боксером

Промоутер українського боксера Олександра Усика (15-0, 11 КО), який є абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі, Олександр Красюк розповів про те, коли відбудеться бій між його підопічним і британським боксером Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) .

Слова Красюка наводить Sport.ua.

"Обидва боксери - і Усик, і Белью - хочуть цього поєдинку. Після бою з Гассієвим Усик відразу ж викликав на бій джентельмена Тоні Белью. Британець кілька років боксує в суперважкій вазі. Для нього бій з Усиком - певний виклик, оскільки він вже давно не входив в цю вагову категорію. Едді Хирн мені розповідав: "Белью, побачивши, що Усик його викликав, подзвонив через п'ять хвилин і сказав: "Я роблю цей бій. Це буде мій дембельський акорд. Незалежно від того, виграю або програю - я завершу кар'єру". Єдине, він сказав, що хоче, щоб бій з Усиком був за все його пояса.

Ми з Хирном буквально на наступний же день спілкувалися з приводу організації бою. Поєдинок пройде в "крузервейте" (перша важка вага - прим. "Апостоф"), в Британії. Це буде або 10 листопада, або 17 листопада", - сказав Красюк.

Нагадаємо, що 31-річний Усик в липні переміг росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 КО) і став володарем чемпіонських поясів за версіями WBO, WBA, WBC і IBF в першій важкій вазі. Що стосується 35-річного Белью, то раніше він також був чемпіоном світу в першій важкій вазі за за версією WBC. Потім британець перейшов у важку вагу, в якому двічі переміг Девіда Хея у виставкових боях.

Раніше "Апостроф" наводив слова Белью, який впевнений у перемозі над Усиком.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс