RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Відомий тренер назвав важливу умову перемоги "Динамо" над "Аяксом"

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу "Аякса" і "Динамо" в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.

АЯКС - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Грозного наводить football.ua.

"Я впевнений, що "Динамо" пройде "Аякс". Найголовніше - не обрізатися, вони дуже швидко переходять з оборони в атаку. Також у "Аякса" багато гравців, які здатні однаково добре пробити як з правої, так і з лівої ноги. У команді з'явився Тадич з хорошим пасом, повернувся Хунтелаар. Голландці стали сильніше, додали в організації гри. Я вважаю, що киянам навіть зручніше буде грати з "Аяксом", ніж зі "Славією". Якщо "Аяксу" дати вільно грати з м'ячем , то добром справа не завершиться, проте "Динамо" нікому не дає спокійно контролювати м'яч. Команда неприємна для суперника, але проходити кияни повинні!", - сказав Грозний.

5 ПРИЧИН, ЧОМУ "ДИНАМО" МАЄ ПЕРЕМОГТИ "АЯКС" В БИТВІ ЗА ЛІГУ ЧЕМПІОНІВ

"Аякс" буде пробувати грати в свій фірмовий стиль: тотальний контроль м'яча, короткі середні передачі, групова взаємодія в завершальній стадії з великою варіативністю і так далі. Динамівці включать пресинг і скористаються своїми моментами на швидких атаках. "Аяксу" важко грати проти команд з високим пресингом. Я помітив, як "Стандард", коли почав грати на випередження і вигравати боротьбу - забив два м'ячі, і голландці показали свої слабкі сторони. "Аякс" добре працює на атаку, але не дуже добре обороняється. Не всі гравці голландського клубу виконують чорнову роботу", - зазначив тренер.

"Я з оптимізмом дивлюся на дане протистояння. Динамівці можуть вичавлювати максимум з мінімуму, чудово грають на стандартах, вміють вигравати єдиноборства, хлопці можуть тримати удар. Також відзначу Циганкова і особливо Вербича, який нині - лідер атакуючих дій "Динамо". Він має моменти, забиває, віддає і прогресує. Від будь-якого гравця групи атаки киян слід очікувати небезпека біля воріт "Аякса". Якщо кияни будуть активно пресингувати "Аякс", то вони не витримають натиску", - також додав Грозний.

Раніше "Апостроф" повідомляв опублікував також прогнози інших фахівців на матч "Аякс" - "Динамо".