RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Легендарна тенісистка зробила скандальну заяву після поразки у фіналі US Open

Американська тенісистка Серена Вільямс, яка є 23-кратної переможницею турнірів Великого шолома, розкритикувала суддю після поразки у фіналі US Open від Наомі Осаки.

Про це Вільямс заявила в інтерв'ю usopen.org.

"Раніше у мене ніколи не було проблем з суддею Карлосом Рамосом, він завжди відмінно працював. Тепер я вважаю його злодієм, так як він відібрав у мене очко. Він звинуватив мене в шахрайстві, але це не так. Я говорила йому, що він добре мене знає. Карлос відповів, що розуміє мене. Я сказала, що краще програю, ніж доб'юся перемоги за рахунок нечесної гри. Мені це не потрібно, так як я і так виграла багато трофеїв. Ми добре поговорили і мені здалося, що суддя мене зрозумів .

Я борюся за права жінок і вважаю, що вчинок Карлоса є сексизмом. Я ніколи не чула, щоб у чоловіка відібрали гейм, за те, що вони говорили судді "злодій". Сподіваюся, що це буде прикладом для іншої тенісистки, яка хоче висловити свої емоції і бути сильною жінкою", - сказала Вільямс.

Нагадаємо, що суддя Карлос Рамос спочатку відібрав у Серени очко після двох попереджень, а потім позбавив її гейму за образу на свою адресу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Серена Вільямс програла у фіналі Вімблдону.