RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Орли" вдесятьох виграли матч-трилер в Лізі чемпіонів: відеоогляд

Один з найрезультативніших матчів вівторка у другому турі Ліги чемпіонів відбувся в Афінах, де зустрічалися аутсайдери групи E - АЕК і "Бенфіка".

Як повідомляє "Апостроф", лісабонські "орли" здобули перемогу з рахунком 3:2.

Вже до 15-ї хвилини гості вели з комфортною перевагою в два м'ячі. Спершу Сеферович зіграв на добиванні після удару Жедсона Фернандеша. Причому Харіс виявився спритнішим за українського захисника АЕКа Дмитра Чигринського, який відповідав за швейцарця. Потім Грімальдо головою вразив ворота греків після навісної передачі Піцці.

Але перед перервою "орли" залишилися в меншості. На четвертій компенсованій хвилині до першого тайму Рубен Діаш грубо зіграв проти футболіста АЕКа і побачив перед собою червону картку.

Дивіться також: Ліга чемпіонів: результати всіх матчів 2 жовтня

У другому таймі АЕК досить швидко скористався чисельною перевагою. Два м'ячі за 10 хвилин забив Віктор Клонарідіс. Потім греки не використали ще кілька гольових моментів і здавалося, що третій м'яч АЕКа буде справою часу. Але забили... "орли". У контратаці Алфа Семеду потужним ударом вразив ворота АЕКа.

У час, що залишився, греки влаштували штурм воріт етнічного грека Одіссеаса Влаходімоса, але не змогли забити третій м'яч.

"Бенфіка" набрала три очки і займає третє місце. АЕК поки очок не набирав.

В іншому матчі групи E "Баварія" і "Аякс" поділили очки. Тепер АЕК чекає дві гри з "Баварією". А Бенфіка битиметься з "Аяксом".

КАЛЕНДАР І РЕЗУЛЬТАТИ ВСІХ МАТЧІВ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ ДИВІТЬСЯ ТУТ