RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Рознесли цілий вагон: розкрилися нові деталі п'яного дебошу російських футболістів

Російські футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв, які побили в Москві двох людей, перед цим розгромили вагон поїзда "Сапсан".

Про це повідомляють Telegram-канал Mash, а також російський блогер Данило Поперечний в Twitter.

Після недільного матчу "Зеніт" - "Краснодар" футболісти для поїздки в Москву орендували цілий вагон. Під час поїздки Кокорін і Мамаєв громили меблі, били посуд, випили весь запас алкоголю, а також приставали до провідників і пасажирів сусіднього вагона.

Відзначається, що за даним фактом РЖД вже звернулася до слідчих.

"Я гнав з ними в "Сапсані", де вони люто упоролися і кричали в переговорці, як звірина і бидло. Перше враження виявилося правдивим: зовсім поїхали футболістікі від відчуття того, що їм все з рук зійде. Адже їх всі знають, та й бабла купа! До речі, Кокоріна я впізнав тому, що він був в майці "КОКОРІН", - написав Поперечний.

Нагадаємо, футболісти разом ще з кількома друзями, в тому числі молодшим братом Кокоріна, вранці 8 вересня спершу напали на водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової Віталія Соловчука, а також розбили машину, після чого в кафе побили відомого російського чиновника Дениса Пака.

У мережу потрапили відео жорстокого побиття водія, а також чиновника. За відео з бійкою в кафе футболісти пропонували солідну суму.

Вже відомо, що в "Краснодарі" планують розірвати контракт з Мамаєвим, в той же час "Зеніт" м'яко відреагував на скандал з Кокоріним.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Росії поліція нарешті взялася за Кокоріна і Мамаєва.