RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Скандальний форвард захопив мережу оригінальним святкуванням голу: опубліковано відео

Італійський нападник "Марселя" Маріо Балотеллі записав відео святкування гола і опублікував його в Instagram прямо під час матчу чемпіонату Франції проти "Сент-Етьєна" (2:0).

Форвард відзначився ударом боковими ножицями на 12-й хвилині, а потім взяв смартфон у фотографа і зробив відеоселфі.

Вчинок екстравагантного італійця схвально зустріли користувачі мережі: "От якби він на сторіз зняв, як він гол забиває в лайв режимі-це було б сильно", "Це чудово. Часи змінюються стрімко. Якщо в 66-м у фіналі ЧС дуже потрібен був ВАР, то зараз дуже потрібна людина, яка подасть смартфон в разі голу)) круто! гол красень!","Маріо все-таки епічність персонаж. Помітив одноклубники дуже раділи, видно що дружна команда","а мобілу повернув в результаті? " , "віджав, хасл хард", "Через пару років стане мало не обов'язковим селфі зі своєю командою після голу. На тлі воріт з лежачим в них м'ячем", "Це зйомки з місця подій !!! Круто", "Ось за це ми і любимо Маріо:)", - пишуть користувачі.

28-річний Балотеллі перейшов в "Марсель" цієї зими з "Ніцци". За марсельський клуб він провів шість матчів і забив чотири голи.

У своїй кар'єрі Балотеллі неодноразово сварився з тренерами і відрізнявся неадекватними вчинками: кидав дротики в молодих футболістів, лаявся в прямому ефірі, підпалив власний будинок і іншими.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п'яний російський спортсмен потрапив в ДТП під час гонок з поліцією.