RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Челсі - Динамо: експерт назвав сильні сторони "пенсіонерів"

Київське "Динамо" отримало одного з найсильніших суперників у Лізі Європи, так як лондонський "Челсі" може розглядати турнір як єдину можливість для виходу в Лігу чемпіонів.

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Таку думку "Апострофу" висловив заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов

"Вони в будь-якому випадку не гратимуть розхлябано. Швидше за все Саррі виставить полуторний склад – припустимо, дасть відпочити Азару, Рюдігеру, Жоржиньо, Канте. Але я анітрохи не сумніваюся, що ті, хто вийдуть на поле, гратимуть серйозно", - зазначив фахівець.

Говорячи про форму "Челсі", Шахов назвав її "не найкращою", але визнав, що команда вже відійшла від низки невдалих ігор.

"Більше того, це може зіграти негативно проти "Динамо" в тому плані, що "Челсі" багато в чому переосмислив свою гру: фінал Кубка ліги з "Манчестер Сіті" та матч з "Тоттенхем Хотспур" в чемпіонаті показали, що "Челсі" проти сильних суперників грає дещо інакше. Тобто команда не соромиться закриватися, не соромиться грати за принципом собаки на сіні, може дозволити собі не грати і не дати зіграти супернику", - додав він.

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Нагадаємо, що матч "Челсі" - "Динамо" пройде 7 березня в Лондоні.

Детальніше про майбутній матч читайте в колонці Андрія Шахова на "Апострофі": Як "Динамо" перемогти "Челсі": практично неможливо, але є нюанси.