RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Колишній гравець "Шахтаря" розповів про шокуючу бійку в команді

Захисник "Карпат" Артем Федецький зізнався, що за часів його виступів за "Шахтар" в команді траплялися бійки.

Про це футболіст розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Trендец".

"Бійки були. З Тимощуком два на два проти Срни і Лалатовича. Я тоді потрапив в першу команду" Шахтаря ". Напевно, це був мій десь десятий день перебування. Ми грали двосторонню гру, я грав центрального захисника разом з Лалатовичем. В команді також був Срна. Він грав лівого хава. Він вів м'яч і Толік десь його жорстко в підкаті збив.

Трохи в ніжку, трохи ні, виніс його за поле разом з м'ячем, але встав і пішов. Срна розвертається і хотів вдарити його ногою по плечу. І почали між собою міситися. Всі стоять, всі розгубилися, дивляться... Ніхто не наважується їх розбороняти.

Бачу, Лалатович підбігає і вони удвох починають Толика бити. Я кажу: "Почекайте, земелю б'ють". Я підбігаю, тик-тик, потім відчув удар. Повертаюся, а там Лала. Він зараз, до речі, тренує в Македонії команду. Класний пацан, але ми непогано поштовхалися. Рівний бій був. Звичайно, це емоції.

З Срною ми трошки довше мирилися, бо він говорив, ось, прийшов молодий. А з Лалою ми вже на наступний день потиснули руки, сміялися, труїли, так що все в порядку", - сказав Федецький.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Федецький різко висловився про Ракицького.