RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Це не допінг, у нас вся країна впорота: в мережі яскраво висміяли талісманів олімпійської збірної Росії

У соціальних мережах активно обговорюють нових талісманів російської олімпійської збірної, якими вибрали "кота-вушанку" та "ведмедя-неваляшку".

"Ведмідь асоціюється з Росією, і ми подумали, чому б його не намалювати. Він не тільки ведмідь, але і матрьошка, і неваляшка. Симбіоз образів, який зрозумілий і нам, і хлопцям за кордоном.

Як будь-яка неваляшка, він ніколи не стоїть на колінах – у нього їх просто немає. Санкції і погана погода просто відкидають його назад, але потім він заново встає назад.

Зазвичай наш ведмідь посміхається. Але в потрібний момент він готовий розірвати суперника. Ми не хотіли малювати пародію на ведмедика-80, ми хотіли власного ведмедя. Мені здається, нам це вдалося", - зазначає творець талісманів.

При це в мережі не розділили думку творця "звірів".

"Що вони там курять?", "Творці - наркомани", "Цими маскотами ми хочемо показати, що це не допінг, у нас вся країна така впорота", "Це жах просто. Все погано, з рук геть", "А ще ведмідь, по ходу, симбіоз образу з пляшкою горілки", "А де шприц?", - пишуть у соціальних мережах росіяни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі висміяли нову фотографію ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушилина, якого запідозрили у плагіаті легендарного кубинського лідера Фіделя Кастро.