RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Що він зробив? Промоутер Усика круто "наїхав" на Ломаченка

Едді Хірн, промоутер британського боксера Люка Кемпбелла, заявив, що український чемпіон Василь Ломаченко не гідний бою за пояс Світової боксерської ради (WBC) у легкій ваговій категорії. Раніше WBC зобов'язала провести бій за вакантний титул саме Кемпбелла і Ломаченка.

Слова Хірна приводить Sport.ua.

"У WBC кажуть, що вони поставили кращого боксера на бій проти претендента. Але як же інші люди, які працювали для пояса WBC? Це не тільки Девін Хені, але і Заур Абдуллаєв, наприклад, який номер 2 в рейтингу WBC. Суть у тому, що той же Хені працював для свого просування у WBC і повинен був отримати шанс. Суть у тому, що якщо Майкі Гарсія пішов, то це номер перший проти номера другого в рейтингу за вакантний титул.

Я розумію, чому WBC обрала Ломаченка. Вони хочуть, щоб він був їх чемпіоном. Я це розумію. Але це нечесно по відношенню до інших. Хоча я прекрасно розумію, що, стань одного разу вакантним пояс WBC у суперважкій вазі, і вони дозволять Ентоні Джошуа відразу битися за цей титул.

Що зробив Ломаченко, щоб битися за пояс WBC? Він виграв пояси в інших організаціях. І він не знаходився в рейтингу WBC. Але таке буває", - сказав Хірн.

Нагадаємо, також Хірн є промоутером іншого українського чемпіона - Олександра Усика.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії побажали здоров'я українському чемпіону, щоб скоріше побити його в ринзі.