RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Україна вперше в історії вийшла у фінал чемпіонату світу: відеоогляд

У півфінальному матчі чемпіонату світу U20 збірна України обіграла команду Італії з рахунком 1:0 і вперше в своїй історії вийшла в фінал світової першості.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Україна - Італія.

Перший тайм пройшов у впертій боротьбі, практично без небезпечних моментів. На початку другого тайму Пінамонті вийшов один на один, але Лунін врятував збірну України. На 65-й хвилині Конопля виконав простріл з флангу і Булеца ударом з 10 метрів відправив м'яч у сітку.

Через кілька хвилин Супряга зобов'язаний був забивати другий гол, але вийшовши один на один, пробив повз ворота. На 79-й хвилині другу жовту картку отримав Попов, залишивши українців вдесятьох. Через кілька хвилин забивати був зобов'язаний Кащук, але м'яч після його удару влучив у поперечину.

На другій компенсованій хвилині Скамакка відправив м'яч у верхній кут воріт збірної України, але арбітр скористався відеоповтором і скасував гол, так як італієць перед ударом сфолив на Бондарі.

УКРАЇНА - ІТАЛІЯ: ВІДЕО ГОЛА

У фіналі Україна зіграє з переможцем пари Еквадор - Південна Корея. Матч відбудеться 15 червня.

Україна - Італія - 1:0 (0:0)

Гол: Булеца, 65

Україна: Лунін, Попов, Бондар, Конопля, Чех (Хахльов, 69), Безкоровайний, Дрішлюк, Корнієнко, Булеца (Сафронов, 83), Сікан (Супряга, 63), Кащук.

Італія: Пліццарі, Пеллегріні, Дель Прато, Раньєрі, Габбі, Еспозіто (Капоне, 73), Фраттезі (Альберіко, 46), Белланова, Тріпальделлі (Олівьері, 84), Скамакка, Пінамонті.

Попередження: Сікан (1), Попов (55), Раньєрі (75).

Вилучення: Попов (79).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ