RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Українська тенісистка сенсаційно вийшла до третього кола Вімблдону

Українська тенісистка Даяна Ястремська в другому раунді турніру Великого шолома Вімблдону здолала представницю США Софію Кенін в трьох партіях.

Кенін вдало розпочала матч, зробила брейк, а потім розвинула перевагу, але Ястремській вдалося зрівняти рахунок. Незабаром американка знову виграла взяла гейм на подачі нашої співвітчизниці і пішла у відрив. Однак українка знову зуміла відігратися. За рахунку 6:5 Ястремська виграла подачу суперниці і взяла сет.

У другій партії суперниці обмінялися брейками. В сьомому геймі Кенін виграла подачу Ястремській, а потім втримала перевагу до кінця сету.

На початку вирішального сету Кенін володіла невеликою перевагою і мала кілька брейк-поінтів, але Ястремській вдалося утримати свою подачу. Вирішальний епізод стався у восьмому геймі. Українці вдалося зробити брейк, а потім довести сет, а разом з ним і матч, на своїй подачі до перемоги.

Варто відзначити, що Кенін знаходиться вище Ястремській в рейтингу WTA, займаючи 28-у позицію проти 35-ї у українки. Крім того, американка, на відміну від Ястремській, була в числі сіяних на Вімблдоні.

Софія Кенін (США) - Даяна Ястремська (Україна) - 5:7, 6:4, 3:6

У 3-му раунді Ястремська зустрінеться зі швейцаркою Вікторією Голубич.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Світоліна насилу перемогла росіянку на Вімблдоні.