RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Динамо" в божевільному матчі вилетіло з Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" зіграло внічию з бельгійським "Брюгге" і не зуміло пробитися в плей-офф раунд.

Кияни потужно почали матч і відкрили рахунок на самому початку. Миколенко прострілив з флангу і Буяльський ударом з близької відстані переправив м'яч в сітку. На жаль, динамівцям не вдалося розвинути успіх і бельгійці зуміли заспокоїти гру. Втім, на 17-й хвилині мав забивати Вербич, але його удар з 10 метрів прийшовся повз ворота. В кінці першого тайму бельгійці зуміли зрівняти рахунок, відзначився Делі, який виграв верхову дуель після подачі з кутового.

Другий тайм також почався успішно для українського клубу. Вербич отримав передачу на фланзі, змістився в центр і пробив в штангу, але Шепелев був першим на добиванні і переправив м'яч у сітку. На 76-й хвилині Родрігес зобов'язаний був забивати третій гол, але люксембуржець обігравши захисника пробив вище воріт з вигідної позиції. Через кілька хвилин "Динамо" залишилося удесятьох. За дві жовті картки був вилучений Бурда. Втім, через дві хвилини склади команд зрівнялися. Пряму червону картку за фол на Бойко отримав Тау.

Кінцівка матчу виявилася абсолютно неймовірною. Спочатку Вормер отримав пас від Опенди і з меж штрафного відправив м'яч у нижній кут. На третій компенсованій хвилині "Динамо" знову вийшло вперед. Соль виграв верх після подачі з кутового, м'яч потрапив в Мехеле і влетів у ворота. Динамівці кинулися забивати четвертий гол, але втратили м'яч на своїй половині поля, Опенда вийшов один на один і переграв Бойко.

ДИНАМО - БРЮГГЕ: ВІДЕО ГОЛІВ

"Брюгге" продовжить боротьбу за потрапляння в Лігу чемпіонів, а "Динамо" тепер буде виступати в груповому турнірі Ліги Європи.

"Динамо" Україна - "Брюгге" Бельгія - 3:3 (1:1) - перший матч - 0:1

Голи: Буяльський (5), Шепелев (50), Мехеле (90+3) - Делі (38), Вормер (88), Огенда (90+6)

"Динамо": Бойко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Миколенко, Вербич (Бесєдін, 69), Андрієвський (де Пена, 46), Циганков, Буяльський, Родрігеш, Шепелев (Соль, 83).

"Брюгге": Міньоле, Мехеле, Делі, Соболь, Рітс, Мата, Ванакен, Вормер, Бонавентуре (Діатта, 52), Тау, Окереке (Опенда, 81).

Попередження: Тау (9), Мата (22), Миколенко (55), Кадар (57), Бурда (60), Окереке (79).

Вилучення: Бурда (82), Тау (84).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ